Последователи

събота, 10 август 2013 г.

Линцери




















За тестото:

1ч.ч.разтопена мас
3/4ч.ч.олио
1ч.ч.захар
1ч.ч.кисело мляко
1ч.л.сода бикарбонат
 брашно колкото поеме за меко тесто

За слепване и декорация:течен шоколад и 60гр.кокосови стърготини

Замесваме тесто с горепосочените продукти и започваме да обравотваме тестото на бисквитки с представка и машинка /вижте на снимката/.

















Бисквитките редим и печем в подмазана с олио тава на 180градуса,след като се охладят слепваме ги с течен шоколад по две.Така слепени,топим бисквитките само от единия край в шоколада а после в кокосовите стърготини.Тези сладки колкото повече престояват,по-меки и по-вкусни стават като ги съхраняваме в кутия за храна или завити и завързани с найлонова торбичка.



Няма коментари:

Публикуване на коментар