Последователи

неделя, 19 януари 2014 г.

Заешко с картофи




















1 кг. Заешко месо
1 кг.картофи
2 моркова
2 ч.ч бульон зеленчуков
300 гр. Лук
1 скилидка чесън
Черен пипер на вкус
Сол на вкус


Накисваме месото във вода за 2 часа. В сгорещена мазнина запържваме месото за около 10 минути  от двете страни, като към края на пърженето добавяме и лука. Изсипваме зеленчуковия бульон, прибавяме морковите нарязани на малки парчета и оставяме да ври. Малко преди да се свари добавяме картофите и чесъна. След 10 минути обръщаме ястието в тава и овкусяваме ястието със сол и черен пипер. Печем до лек загар на 200 градуса в предварително загрята фурна. Сервираме топло. 

                                                          ПРИЯТЕН АПЕТИТ !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар