Последователи

понеделник, 11 август 2014 г.

Лятна манджа с яйца и сирене





















10-12 броя печени и обелени чушки
½ кг обелени и пасирани домати
1 голяма глава лук
200 гр сирене
4 яйца
1 кафена чаша олио
1 ч.л. захар
Сол и черен пипер на вкус

Изпечените и обелени чушки, нареждаме в подходяща дълбока чиния.
В дълбок тиган нагряваме олиото и запържваме ситно нарязания лук.Добавяме пасираните домати и варим до сгъстяване.Добавяме захарта,черния пипер и посоляваме като не прекаляваме със солта защото ще сложим и сирене.В купа разбиваме яйцата и прибавяме натрошеното сирене.Изсипваме яйчната смес при доматената и бъркаме до готовност на яйцата.С получената смес заливаме чушките.


                                                     ПРИЯТЕН АПЕТИТ !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар