Последователи

събота, 11 юни 2016 г.

Вкусна агнешка дроб сърма


Необходими продукти :

1 комплект агнешки сварени дреболии
ориз - 3 ч.ч.
зелен лук - 2 връзки
олио
джоджен
сол
черен пипер


Начин на приготвяне:

Сваряваме дреболиите и ги нарязваме. В сгорещено олио слагаме да се запържат, като добавим подправките на вкус. Добавяме ориза и лука, нарязан на ситно. След като се позапържи няколко минути, местим в тава. Добавяме 6-7 ч.ч от бульона (в който сме варили дреболиите) ,поставяме агнешкото було и слагаме да се пече в предварително загрята фурна на 190 градуса.


                                             Добър апетит !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар